Kuhinjazz poster slika i bio benda

Kuhinjazz je fusion jazz sastav koji radi i stvara autorsku muziku kroz koju se prožimaju različiti muzički pravci. Podstaknuti ljubavlju prema jazz, funk, klasičnoj kao i rock muzici, ovaj sastav je nedavno snimio svoj album prvijenac na kojem se nalazi pet autorskih numera. Sastav čine Dejan Ljujić na trombonu i el. gitari, Stefan Pavićević na saksofonu, Luna Kostadinović na violini, Enes Tahirović na klavijaturi, Slaven Ljujić na el,basu perkusijama i kontrabasu i Martin Djordjević na bubnjevima.

Bend će ovom prilikom predstaviti autorsku muziku stvaranu u prethodne dvije godine. Nakon završenih studija najazz akademijama u Sijeni, Gracu i Bostonu, Beogradu i Cetinju, članovi ovog sastava su se okupili u Podgorici i započeli zajedničko stvaralaštvo, u želji da autorskim, izvođačkim i pedagoškim radom doprinesu razvoju džez scene u Crnoj Gori.

Postavite odgovor

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>